Chocoboss opent haar deuren!

Met trots kunnen wij vertellen dat Chocoboss haar deuren heeft geopend in winkelcentrum Walburg.

De naam zegt het al een beetje; bij Chocoboss zijn we dol op chocolade! Naast ons heerlijk assortiment bonbons, chocolade en repen denken we graag met u mee om het perfecte cadeau of verwenmoment te realiseren. Erkend chocolatier Erik staat voor u klaar in zijn chocolade-atelier in winkelcentrum Walburg en creƫert met liefde de meest creatieve en smaakvolle creaties.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om een bijzonder smakelijk cadeau voor personeel of relaties te bestellen. Een lekker stukje pure chocolade voor secretaressedag,  een letter met Sinterklaas of een haas met Pasen. Meer weten? Kom gezellig langs of neem contact met ons op via deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *